חפש

מחיקת דף VKontakte לעד

VKontakte היא הרשת החברתית הפופולרית ביותר ברוסיה.CIS ובחו"ל. בעזרתו תוכל למצוא חברים, לתקשר איתם הודעות מיידיות, להחליף מידע, לקדם את העסק שלך, ליצור קבוצות ואירועים. מספר משתמשים רשומים VKontakte גדל מדי יום. עבור חלק, שירות זה הוא בילוי נעים, אבל יש גם מי לעזור לרשת החברתית להרוויח כסף.

מחיקת דף vkontakte
עם זאת, למרות כל ההיבטים החיוביים,מחיקה של הדף Vkontakte היא אופציה פופולרית מבוצעת על ידי משתמשים לא לעתים רחוקות. מה זה צריך? מדוע ליצור דף ולאחר מכן למחוק אותו? רק לאחרונה, מחיקת הדף VKontakte היה בלתי אפשרי. עכשיו הפונקציה זמינה והיא ממוקמת בתפריט "הגדרות שלי" בכרטיסייה "כללי". בסוף מאוד של אפשרויות שונות עבור הגדרת פרמטרים הדף הוא רשומה בכתב בגופן קטן "אתה יכול למחוק את הדף שלך".
מחק דף
לחיצה על "מחק את הדף שלך", אתה צריךיציין את הסיבה לפעולות שלך. כדי לסייע לממשל הציע אפשרויות אשר ניתן לבחור את הסיבה המתאימה למקרה שלך. תוכל להודיע ​​לחברים על כך בהודעה שתופיע בדף המרוחק שלך יחד עם השם ושם המשפחה. הרשת החברתית מניחה שיום אחד תרצה לחדש את חשבונך. לשם כך, VKontakte למחוק את הדף, כך שזה לא להיכשל בכלל! הפרופיל עם תמונת השירות, שם המשפחה ושם המשפחה, מסומן "דף נמחק", ללא כל פרטי קשר אחרים יישאר ברשימת המשתמשים, החברים שלך יישארו גם.

אז האם יש צורך למחוק את הדף VKontakte? אחרי הכל, אם אתה רוצה להיפטר חברים אובססיבי, הודעות, יישומים, אז בשביל זה אין צורך לבצע את הפונקציה "למחוק". VKontakte תפריט ידידותי למשתמש הגדרות, אשר מאפשר לך ליצור פרופיל על פי הצרכים שלך. הכרטיסייה "פרטיות" תהפוך את הדף לפרטי עבור משתמשים באתר ואפילו לחברים. ניתן ליצור רשימות נפרדות, אשר יהיו רשומות זמינות על הקיר, יישומים, תמונות וכן הלאה. מאת מבקרים לא רצויים יש אפשרות "רשימה שחורה", שם הם מזינים את הנתונים של מי גישה מוגבלת לדף.

להסיר
כדי לא למחוק את הפרופיל, אתה יכול לנקות את הקיר,למחוק חברים שאתה לא רוצה לתקשר עם, תמונות, וידאו ושמע קבצים. באפשרותך לשנות את פרטי איש הקשר, את כתובת תיבת הדואר שאליה מחובר דף הרשת החברתית, את הסיסמה. אם אתה רוצה שאף אחד לא יפריע VKontakte לזמן מה, ואז בסעיף "פרטיות" לשים "אף אחד" או "רק לי" על כל הבקשות. הדף יהיה גלוי למשתמשים ברשת החברתית, עם זאת, אף אחד לא יוכל לכתוב הודעות, להגיב על רשומות, תמונות, להזמין קבוצות, לראות את הקיר שלך.

מחיקת דף VK שימושית בלבדאם אינך משתמש ברשת החברתית לצרכים שלך. ואז בדף המחיקה, ציין את הסיבה המתאימה, כתוב הודעה לחברים ולחץ על "מחק דף".

  • דירוג: